Herbalife turkiška pica

Turkiška pica

Ingredientai (6 porcijoms):

Įdaras:

  • Vištienos filė – 300 g.
  • Pomidorų pasta – 2 valg. š. (40 g.)
  • Pomidoras – 1 vnt. (120 g.)
  • Citrina – 1 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt. (60 g.)
  • Petražolės – 2 šakelės (10 g.)
  • Druska pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai – 1/2 a. š.
  • Raudonosios paprikos milteliai – 1/4 a. š.

Picos pagrindas:

Gaminimas:

Įdaras: sumaišykite smulkintą vištienos file su pomidorų pasta, smulkiai pjaustytu pomidoru, svogūnu ir petražolėmis. Įberkite druską, juoduosius pipirus bei raudonosios paprikos miltelius ir kruopščiai viską išmaišykite.

Picos pagrindas: į sausus ingredientus įmuškite kiaušinius ir išmaišykite tešlą iki vientisos masės. Plonai iškočiokite tešlą , panaudojant vietoj miltų 1/2 a. š. F3 baltymų miltelius. Tolygiai paskirstykite įdarą ant paruoštos tešlos pagrindo ir kepkite orkaitėje 15 min. 220oC.

Paruoštą picą apšlakstykite citrinų sultimis ir pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis.