Braškinė pagunda

Ingredientai (6-8 porcijos):

Biskvitui:

  • Kiaušiniai – 4 vnt.
  • Avižų ir obuolių skaidulinė medžiaga – 2 mat. š.
  • F1 norimo skonio kokteilis – 6 mat. š.
  • Kakava – 10 g.
  • Pienas – 100 ml.

Kremui:

  • Varškė – 200 g.
  • F1 braškių skonio kokteilis – 2 mat. š.
  • Avižų ir obuolių skaidulinė medžiaga – 1 mat. š.
  • Pienas – 100 ml.
  • Šviežios braškės – 100 g.

Gaminimas:

Biskvitas:

Išplakite kiaušinius iki putų. Persijokite per sietelį avižų ir obuolių skaidulinę medžiagą, norimo skonio F1 ir kakavą, įpilkite pieno bei išplaktus kiaušinius, atsargiai išmaišykite. Tešlą supilkite ant sviestinio popieriaus ir ją tolygiai išlyginkite (1 cm. storio). Dėkite į 180oC įkaitintą orkaitę 25 min.

Kremas:

Visus ingredientus išplakite iki vientisos masės

Atšalusį biskvitą perkelkite ant maistinės plėvelės dugnu į viršų ir užtepkite kremą.  Dėkite uogas ir plėvelės pagalba susukite į viniotinį.