Avižų Ir Obuolių Skaidulinės Medžiagos

28.00

Skaidulinės medžiagos – tai nevirškinamos augalinio maisto – daržovių, vaisių, grūdų ir ankštinių – dalys.
Pakankamas tirpiųjų ir netirpiųjų skaidulinių medžiagų kiekis yra svarbi virškinimo sistemos palaikymo dalis.
Sveikas žarnynas palaiko sveiką imuninę sistemą.

Sudėtyje yra skaidulinių medžiagų iš avižų, obuolių, kukurūzų, citrusinių vaisių, sojų ir cikorijų.

Grynasis kiekis: 213 g

Skaidulinės medžiagos: žarnyno draugas ir svorio valdymo pagalbininkas

Skaidulinės medžiagos yra neįkainojamas sveikatos šaltinis, kurių reikia geram virškinimui ir žarnyno sveikatai palaikyti. Jos padeda reguliuoti virškinimo sistemos veiklą, didina sotumą ir mažina alkio jausmą, taip pat palengvina nuovargį. Herbalife avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos yra subalansuotas ir natūralus būdas įtraukti skaidulas į savo mitybą.

Kuo ypatingos Herbalife avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos?

Herbalife avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos yra unikalios dėl savo subalansuoto derinio tarp tirpių ir netirpių skaidulų, kuris suteikia ne tik sotumo jausmą, bet ir skatina sveiką virškinimą bei žarnyno veiklą. Jos yra skanios, saldžios, turi tik 15 kcal ir gali būti lengvai įtraukiamos į įvairius maisto ruošimo produktus, pagardinant patiekalų skonį ir suteikiant saldumo be pridėtinio cukraus bei didele nauda organizmui.

Natūralūs skaidulų šaltiniai 

Natūralūs skaidulų šaltiniai, tokie kaip vaisiai, daržovės, pilno grūdo produktai ir riešutai, yra svarbi mitybos dalis. Tačiau, norint papildyti organizmą skaidulinėmis medžiagomis, Herbalife avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos gali būti puikus pasirinkimas. Jos rekomenduojamos tiems, kurie siekia sveikos virškinimo sistemos, svorio reguliavimo ir gerovės. Įtraukite Herbalife avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos į savo kasdieninę mitybą ir pamatysite teigiamą poveikį savo sveikatai.

Kokiais  atvejais rekomenduojama vartoti skaidulas

  1. Sveikas virškinimas: skaidulos padeda palaikyti sveiką žarnyno funkcionavimą, skatina peristaltiką ir užkerta kelią vidurių užkietėjimui bei pilvo pūtimui.
  2. Svorio kontrolė: skaidulos suteikia sotumo jausmą, nors jos turi mažai kalorijų. Tai padeda kontroliuoti apetitą ir sumažinti valgymo poreikį, kas gali padėti numesti svorio arba išlaikyti sveiką kūno svorį.
  3. Sveika širdies funkcija: vartojant pakankamai skaidulų, gali būti sumažintas „blogojo” cholesterolio kiekis kraujyje, kas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką.
  4. Stabilus cukraus lygis kraujyje: skaidulos gali sulėtinti gliukozės įsisavinimą, stabilizuoti cukraus kiekį kraujyje ir padėti kontroliuoti diabeto simptomus.
  5. Sveika odos ir plaukų būklė: skaidulos gali padėti iš organizmo pašalinti toksinus, o tai padeda palaikyti švarią odą ir sveikus plaukus.

Aprašymas:

  • 5 g maistinių skaidulinių medžiagų (1 porcija /1 mat. šaukštas)
  • Tirpiųjų ir netirpiųjų maistinių skaidulinių medžiagų derinys
  • Tik 15 kcal švelnus obuolių skonis

Avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos padeda gauti rekomenduojamą skaidulinių medžiagų paros normą – 25 – 30 g per dieną.

VARTOJIMO NURODYMAI: 1 matavimo šaukštą (7,1 g) sumaišykite su 150 ml vandens arba įdėkite šaukštą mišinio į savo mėgstamą kokteilį ar gėrimą ir mėgaukitės skaniu gėrimu.