Avižų Ir Obuolių Skaidulinės Medžiagos
€28.00
Grynasis kiekis: 213 g
Aprašymas:
- 5 g maistinių skaidulinių medžiagų (1 porcija /1 mat. šaukštas)
- Tirpiųjų ir netirpiųjų maistinių skaidulinių medžiagų derinys
- Tik 15 kcal švelnus obuolių skonis
Avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos padeda gauti rekomenduojamą skaidulinių medžiagų paros normą – 25 g per dieną*.
Skaidulinės medžiagos – tai nevirškinamos augalinio maisto – daržovių, vaisių, grūdų ir ankštinių – dalys.
Pakankamas tirpiųjų ir netirpiųjų skaidulinių medžiagų kiekis yra svarbi virškinimo sistemos palaikymo dalis.¹
Sveikas žarnynas palaiko sveiką imuninę sistemą.²
Sudėtyje yra skaidulinių medžiagų iš avižų, obuolių, kukurūzų, citrusinių vaisių, sojų ir cikorijų.
VARTOJIMO NURODYMAI: 1 matavimo šaukštą (7,1 g) sumaišykite su 150 ml vandens arba įdėkite šaukštą mišinio į savo mėgstamą kokteilį ar gėrimą ir mėgaukitės skaniu gėrimu.
*EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition, and Allergies (NDA).EFSA Journal 2010; 8(3):1462.-
1 Barley/oat/wheat grain fibre contРПbutesto an increase in faecal bulk.2 MohajeРПet al (2018) Eur. J. Nutr.,57(Suppl 1), 1–14.Makkiet al (2018) Cell host microbe, 23(6), 705–715. Hachimuraet al (2018) Bioscibiotech bioch, 82(4), 584–599. O’Grady et al (2019) Aliment PharmacolTher.2019;49:506–515. Kim (2018). Immunology, 154: 220 + 5 000